Hørsholm Biavlerforening

511 besøg på siden
fra 12. januar 2009

Hjem > Hørsholm Biavlerforening > Formidling om bier

Formidling om bier

I løbet af sommeren har jeres formand holdt foredrag om bier for Blixen-gruppen, omkring 60 kvinder fra Hørsholm der mødes en gang om ugen til foredrag. Og der har været besøg i Skolebigården af Bent Byg-spejderne og Michael og jeg tog os af Susses hold af børn fra Espergærdes sommermadskole, samt af en 5.klasse fra Langebjergskolen i Humlebæk. Alle lærte om bier og nogle lærte at danse som bier også. Det er altid relevant og dejligt at formidle til børnene. De fanger lynhurtigt. Også et besøg på Allerød skoles indskoling er det blevet til, hvor det blev fortalt for fire indskolingsklasser i alt.

 Myresyreuddeling og sæsonafslutning

Med myresyreuddeling og sæsonafslutning i august, som Jens stod for i begge tilfælde, nærmer året sig sin ring og et nyt år kan begynde.

 Afslutning

Med denne beretning takker jeg for mine to år på posten som formand. Desværre er jeg nødt til at trække mig fra bestyrelsesarbejde og formandspost, men er sikker på at foreningen fortsætter i gode hænder. Det har været sjove, arbejdsomme og gode år. Det jeg har arbejdet for, er et nyt image til foreningen, et genopstået samarbejde med de andre nordsjællandske biavlerforeninger, et nyt logo, en ny hjemmeside, som nu ligger klar til at komme i brug, og en større synlighed i lokalsamfundet, med beachflag og med medlemskab af Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm samt at få gang i livet i Naturhuset på linje med det vi har i Skolebigården. Vi ses!

 

Rose Marie Tillisch (afgående formand)

Ole Frydensberg (dirigent)

 

 

----------

Undermenu

Powered by CMSimple