Hørsholm Biavlerforening

393 besøg på siden
fra 12. januar 2009

Hjem > Bestyrelsesmøder > 8. juni 2021

8. juni 2021

Referat fra betyrelesmødet nr. 61

Afholdt den 8. juni 2021 i Skolebigården

Tilstede: Jens Blume, Peter Stærmose, Ole Michael og Mogens Snog (Facetime).

Afbud fra: Robbie Jørgensen, Ella Stubben og Helle Ulriksfeldt

 

  1. Jagthytten som basis for udlån. Vi håber få at kunne få lov til at sætte en hængelås på skuret med en nøgle, hvor nøglen i første omgang hentes hos Ole Michael. Her er det tanken, at vi opbevarer slynge og presse til udlån. Ole M kontakter Robbie og aftaler nærmer mht. foreningens presse, som lige nu står på Robbies bopæl. På den lange bane håber vi på at kunne etablere et låsesystem i samarbejde med kommune og Jægere.
  2. Det blev afgjort, at vi holder 70-års jubilæumsfest i skolebigården lørdag de. 14. august om eftermiddagen, dvs. fra kl. 15. Det er weekenden efter store høstweekend den 7-8 august. Vi ”køber” Allans forslag om reception med Jazzorkester. Ole Michael forhører sig hos Peter Sjøgren om muligheden for at slå sommerfest, afslutningsfest og jubilæumsfest sammen. Der er nedsat en planlægningsgruppe med foreløbig Jens Blume og Ole Michael. Alle er velkommen til at deltage.
  3. Sommerudflugt – vi har fået forslag bl.a. fra pomet-mesteren på Frydenlund Slot æbleplantage, Lisbeth Dahl, om et sensommerbesøg, når der er æbler, pærer og honning, og meget andet i Slottets butik og Coronaen er vel overstået. Vi siger ok til ideen og beder Lisbeth give os en dato og opfordrer andre til at gå ind i udflugtsgruppen sammen med Lisbeth omkring de nærmere detaljer.
  4. Dronningeavlskursus starter torsdag den 9. juni i en i forhold til tidligere forenklet udgave. Peter Sjøgren laver cellebygger og skyder dermed arbejdet i gang. Der er pæn tilmelding, så vi satser på, at der hurtigt kan blive en selvkørende gruppe.
  5. +2 kursus, dvs. kursus for erfarne biavler sættes i værk fra slut juni. Ole Michael leder kurset, der få karakter af ”tour de chambre”, dvs. en 4-5 udflugter til deltagere af kurset. Temaer som Rolige bier, bedømmelse af bifamilier og sikker tilsætning af dronninger og korrekt indvintring vil blive taget op under vejs.
  6. 000 kr. er bevilget af Hørsholm kommune til at bygge reolbord for. Vi sætter byggeriet i gang hurtigst muligt, dvs. indkalder byggegruppen og vurdere hvor meget, der skal udliciteres til tømrer og hvor meget, vi selv bygger. Ud over de 20.000 har vi penge til materialer fra Nordeafonden, hvortil kommer, at foreningen er villig til at skyde op til 20.000 kr. yderligere i projektet.

 

Powered by CMSimple