Hørsholm og Omegns Biavlerforening

116 besøg på siden
fra 12. januar 2009

Hjem >  Om Hørsholm Biavlerforening

 Om Hørsholm Biavlerforening

 

Hørsholm Biavlerforening er en af de lokale biavlerforeninger i Nordsjælland. Foreningen er tilsluttet Danmarks Biavlerforeing (www.biavl.dk).

Foreningen har en skolebigård i Rungsted Hegn. Her mødes de lokale biavlere for at udveksle erfaring og lære nyt. Og her kommer interesserede for at gå på kursus og lære at holde bier. Men det er også tilladt at for ikke-medlemmer at kigge forbi og se, hvordan det ser ud når 50.000 vingede insekter arbejder sammen om at få årets honnighøst bragt i hus. Der er åbent hver onsdag aften mellem kl 19 og 21 fra først i maj og hele sommeren igennem.

Hjemmesiden her fortæller om foreningen, samtidig med at den holder sine medlemmer orienteret om møder, kurser og andre aktiviteter.

Fire gange om året udsender foreningen nyhedsbrevet Bi-Ord med seneste nyheder. De sidste to årgange af Bi-Ord kan downloades fra hjemmesiden.

Enkelte afnit under medlemsservice reserveret medlemmer og kræver login. Medlemmer kan anmode om Brugernavn og Kodeord ved at sende en mail til: info@horsholmbiavl.dk.

 

Undermenu

Powered by CMSimple